Welcome to the Windows Phone Forum.

How to add a "pause" for phone #s with extensions?

This is a discussion on How to add a "pause" for phone #s with extensions? within the Samsung Focus forums, part of the Samsung Windows Phone Forum category; Does anyone here know how to add a pause for a phone number that has an extension? I have a couple of numbers I call ...


+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    59
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    How to add a "pause" for phone #s with extensions?

    Does anyone here know how to add a pause for a phone number that has an extension? I have a couple of numbers I call where I'm supposed to enter an extension number to talk to the one person in particular that I am trying to reach, and I'd really rather have it dial it automatically for me. Trying to remember the extension in the first place and then having to punch it in manually is so archaic, and I'd rather not do it.

    TIA!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    59
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just got off the phone with Samsung Support and they say that at this time the phone does not support a "pause" feature, so there currently is no way to do this. He says it might become available at some point in the future with a patch/update, but as of now, it is not possible to add a pause to a contact phone number.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    LOL! Still under whelmed?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    116
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by minicooperwill View Post
    I just got off the phone with Samsung Support and they say that at this time the phone does not support a "pause" feature, so there currently is no way to do this. He says it might become available at some point in the future with a patch/update, but as of now, it is not possible to add a pause to a contact phone number.
    BS, what do they know - lol It is possible to automatically dial an extension after dialing a number. Ported my contacts from my old Windows phone to the Focus and ut worked the same way.

    Enter the phone number in the number field, followed by 2 ,, (commas), then the extension number. Works like a champ. The commas act as a pause, 1 may work but typically 3 are too many.

    l

  5. #5
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    59
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Leeshor View Post
    BS, what do they know - lol It is possible to automatically dial an extension after dialing a number. Ported my contacts from my old Windows phone to the Focus and ut worked the same way.

    Enter the phone number in the number field, followed by 2 ,, (commas), then the extension number. Works like a champ. The commas act as a pause, 1 may work but typically 3 are too many.

    l
    Thanks Leeshor! It certainly does work like a champ. I kind of figured it was possible and the guy didn't know what he was talking about. He was probably a Crackberry user. LOL!


 

Similar Threads

  1. "Approved" Cards Not Necessarily Safe For Samsung Focus
    By 4Nines in forum Windows Phone News
    Replies: 6
    Last Post: 05-26-2011, 02:56 AM

Search tags for this page

Windows Phone 7 Pause

,

samsung focus pause

,

windows phone 7 dial pause

,
windows phone 7 insert pause
,

windows phone 7 pause dial

,
windows phone dial extension
,

windows phone dial pause

,
windows phone dialing pause
,

windows phone pause

,
windows phone pause dial
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts